2017 m. rugsėjo 10 d., sekmadienis

Kiaušinių pienas

Galiu lažintis, kad nesate girdėję apie kiaušinių pieną, o gal kiaušininį pieną, kaip tai galėtų vadintis. Kai sužinosite iš ko jis padarytas sakysite arba "fui" arba "wow kaip įdomu, reikia išbandyti".

Apibarstyta cinamonu. My fav. 


Kodėl kiaušinių pieną verta išbandyti?

Visų pirma dėl to, kad tai low carb patiekalas, kitaip tariant "halal", kaip sako arabai, arba išvertus leistinas patiekalas low carb mityboje.

Antra, dėl to, kad kartais nesinori valgyti įprastų pusryčių susidedančių iš kiaušinių, košės, etc. Tai atrodo per sunku.

Tokiais atvejais aš renkuosi arba vieną iš smūčių, tokių kaip kavos ar uogų arba šį kiaušininį pieną.

Kiaušinių pienui pasigaminti jums reikės:

200 ml vandens (maždaug stiklinė)
50 g sviesto
1 kiaušinis
1 kiaušinio trynys

Gaminame:↧↧↧

1. Užvirinkite vandenį nedideliame puode ir ištirpdykite jame sviestą.
2.Nuimkite puodą su vandeniu nuo viryklės ir įmuškite kiaušinį, įmeskite trynį.
3. Sumaišykite viską mikseryje ir gerkite.

PRIEDAI:
Galite pridėti vanilės, kakavos, cinamono arba aviečių, pasaldinti Sukrinu.

Tikrai pasotina kai nesinori įprastų pusryčių. Rinkitės kai norisi skystų pusryčių.

Pusę sviesto kiekio galite pakeisti kokoso aliejumi.

Skanaus ir sotaus pusryčio arba kito dienos valgymo.

Šaltinis: Frisk med Lavkarbo: Frokost og Lunsj.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą