2016 m. spalio 11 d., antradienis

Grybų padažas


Lucky Star
Kas teigė, kad low carb mityboje viskas sausa ir prėska? Visai ne! Štai padažas, ‘to die for’, toks geras, kad pamiršti, jog čia tik garnyras!

4 porcijos
400 g šviežių pievagrybių
Sviesto kepimui
200 ml grietinėlės
200 ml grietinės
2 valg.š. daržovių sultinio
1 arb.š. druskos
1 arb.š. naujai maltų pipirų
4 valg.š. lapinės petražolės

Gaminame:
Nuvalykite grybus ir supjaustykite juos riekelėmis. Pakepinkite juos svieste keptuvėje arba puode.
Supilkite grietinėlę, grietinę ir sultinį.
Sudėkite prieskonius.
Leiskite padažui pavirti 10 minučių ant silpnos ugnies.

Tinka prie visų mėsos pateikalų. Galite naudoti ir kitokius grybus.

4 valg. š. portveino sustiprina skonį.

Šaltinis: Nr. 1.

2 komentarai:

Migdoliniai blynai

Šiandien mane aplankė tame pačiame miestelyje gyvenanti draugė. Kadangi ji lankė mane ryte, tai iškepiau blynų su migdolų miltais. Jai patik...