Kumpis su moliūgu



Šią savaitę, tiksliau ketvirtadienį, po pokalbio dėl darbo, suprask, įtampai atslūgus, užsukau į maisto prekių parduotuvę ir akis užkliuvo už Parmos kumpio. Daugiau nieko nenorėjau. Iš karto supratau, kad noriu tik jo. Nesusivokiau anksčiau, bet išėjus iš parduotuvės ir pavažiavus toliau, supratau ko prie jo reikia. Ogi Kantalupės meliono!

Ir štai grįžus susisukau štai tokį užkandį ir sėdau žiūrėti GIRLS. Girls autorė yra Lena Dunham. Ta pati, kuri parašė pusiau autobiografinę knygą Not That Kind of Girl.
Girls serialas pradžioje nelabai lengvai žiūrisi. Ir nors yra sukurptas panašiai kaip Sex and the City, nėra toks nudailintas kaip pastarasis ir pradžioje primena indie filmus. Bet jau trečiame sezone kūrėja labai įsivažiuoja ir serialas žiūrisi labai gerai. Be to mergina Lena tikrai turi ką pasakyti, o būtent, kad ir tai, kad nereikia kompleksuoti dėl kūno arba bandyti jį įsprausti į vienus grožio standartus. Apie ką aš pamatysite nuotraukose apačioje. Enjoy.

Taigi, Lenočka dabar pas mane dažnas svečias. Ir su rūbais, ir be jų visokia ji man patinka, nes į ją žiūrint kompleksai mažėja ir pradedi mylėti kūną tokį koks jis yra! Su visais trūkumais ir privalumais.

O užkandą darome taip:

Supjaustykite melioną riekelėmis - laiveliais, išimkite sėklas, nulupkite žievę ir apvyniokite kumpio gabalėliais. Gal jums net gražiau pavyks. Skanumėlis nepaprastas. O ir kaip gerai suderinta! Vaisius vienus valgyti kažkaip jau ne lygis, o ypač Low carbe. O štai, kai taip suderini, gauni ir gaivumo iš vaisiaus, ir baltymų iš kumpio, kurie pristabdo cukraus patekimą į kraują iš vaisiaus.
Vienu žodžiu, nevalgykite arba rečiau valgykite tą vieną vaisių, nes vaisiuose daug cukraus.



Film is one of the greatest art forms. HBO Girls, Season 3.


Aš Fonnes'e. Irgi beveik byče.  

Komentarai