2017 m. balandžio 5 d., trečiadienis

Sūrio snack'as




Toks greitas snack'as čia. A quickie. See, all words refer to either sex or food. Says a lot about us, people, right? Pleasure, pleasure and pleasure, that's all we care about. Ha, ha. But, really, what else? Pain, pain, pain, esp. in the ass? Sorry, neck, as Americans euphemized it.
Just read in the Bible the other day that, thou shall not advise on food. Oops, but how else should we know? Will have to read  that passage deeper. On Easter. I promise.

Ok, žodžiu, atpjaunate tokio lydyto, bet kieto sūrio, čia naudojau sūrį Taffel, gabaliukus, klojate juos ant kepimo popieriaus išklotos skardos ir šaunate į orkaitę įkaitintą iki šventų 200 laipsnių. Galite žiūrėti kaip sūris lydosi, arba galite nustatyti 12 minučių. Po kurių jums pasigamins tokie štai sūrio čipsai. Sūrio, o ne bulvių čipsai, kuriose yra daug angliavandenių.

Ant sūrio prieš kepant galite berti jums patinkančius prieskonius, pvz., papriką, rozmariną, picos prieskonius etc.

Čipsai labai tiks prie vyno. Traukia jau nuo pirmadienio, nes šaldytuve stovi. Bealkoholinio, aišku.

Dar labai skanūs čipsai gaunasi iš tarkuoto PARMEZANO (nuotr. žemiau).
Tie tai iš viso exquisite. Plonučiai, sotūs, delikatūs. Jie kepa  greičiau nei Taffelis, todėl jiems prireiks tik 6-8 minučių ir jie jau paruošti.

Sūrio čipsus, valgykite su guacamole, braškėmis, greipfrutu, kitu dipu iš grietinės, majonezo,varškės su prieskoniais. 

Parmezančiko čipsai su malta paprika on top.
Pasiruošę keliauti į orkaitę. See you in couple of minutes!


2 komentarai:

Migdoliniai blynai

Šiandien mane aplankė tame pačiame miestelyje gyvenanti draugė. Kadangi ji lankė mane ryte, tai iškepiau blynų su migdolų miltais. Jai patik...