Pamenu kažkada negalėjau sustoti valgiusi šių salotų. Buvo kažkoks pilkas periodas. Bet neseniai pabadžiau vėl ir jau nebuvo taip liūdna. Vietoj salotų galite naudoti šviežią kopūstą, o vietoj šoninės rūkytą kumpį.
1 porcija
2-4 juostelės šoninės
100 ml daržovių sultinio
2 valg.š. sviesto
1 galva salotų
1 šaukštelis šviežių pipirų
Supjaustykite šoninės juosteles ir pakepinkite keptuvėje.
Puode užvirkite sultinį su sviestu.
Perpjaukite salotos galvą per pusę ir sudėkite gabaliukus į sultinį ir pavirkite juos ant silpnos ugnies apie 2 minutes kol salotos suminkštės.
Ištraukite salotas kiaurasamčiu iš sultinio ir padėkite ant lėkštės. Salotas dosniai užliekite šoninės gabaliukais jos riebalais.
Uždrožkite pipirų.
Patarimas: Užmeskite gumulėlį sviesto ant salotų. Tegu aptirpsta.
1 porcija
2-4 juostelės šoninės
100 ml daržovių sultinio
2 valg.š. sviesto
1 galva salotų
1 šaukštelis šviežių pipirų
Supjaustykite šoninės juosteles ir pakepinkite keptuvėje.
Puode užvirkite sultinį su sviestu.
Perpjaukite salotos galvą per pusę ir sudėkite gabaliukus į sultinį ir pavirkite juos ant silpnos ugnies apie 2 minutes kol salotos suminkštės.
Ištraukite salotas kiaurasamčiu iš sultinio ir padėkite ant lėkštės. Salotas dosniai užliekite šoninės gabaliukais jos riebalais.
Uždrožkite pipirų.
Patarimas: Užmeskite gumulėlį sviesto ant salotų. Tegu aptirpsta.
Komentarai
Rašyti komentarą