Ne pirmą kartą kepu low carb duoną, bet ši duona ypatinga
tuo, kad joje naudojau kokosų aliejų.
Gavosi skani, trapi, kokosu kvepianti duona.
Gavosi skani, trapi, kokosu kvepianti duona.
1 kepalas
4 kiaušiniai (lengvai išplakti)½ indelio grietinės
3 valg.š. kokosų aliejaus „Cocosa“
2 arb.š. kepimo miltelių
45 g sezamo sėklų
60 g kviečių sėlenų
50 g saulėgrąžų gemalų
45 g linų sėmenų
½ arb.š. druskos
Sumaišykite visas dalis dubenyje. Supilkite tešlą į
mažą, kepimo popieriumi išklotą duonos formą ir kepkite vidury orkaitės 160 C
karštyje 60 minučių. Atšaldykite ant grotelių.
Geriausia laikyti šaldytuve.
Geriausia laikyti šaldytuve.
čia ne duona..
AtsakytiPanaikintiO kas?
Panaikintičia duona.tikrai. ir labai skani.
AtsakytiPanaikintiŠi duonelė turi daug variacijų. Aš mėgstu kepti "įterpiant" imbiero kubelių (cukatų), tinka ir džiovintų ananasų griežinėliai. Kad nebūt per saldu, galima perskalaut vandeniu. Tiesa aš visada dedu moliūgo sėklų, tinka ir burnočio, chia sėklos.
AtsakytiPanaikintiPuse indelio grietines? Mažo ar didelio indelio? Kiek maždaug? Nes nelabai aišku?
AtsakytiPanaikintiPusė indelio bus 1,5 decilitrai, arba 150 mililitrų grietinės, Edi Ta.
AtsakytiPanaikintiAčiū 🙂 Kepu sia duonele pora kartu i savaite, bet is dvigubos normos, tik kiaušiniu dedu 4-5 ir vietoj grietines naudoju kefyrą, pasukas arba natūralu jogurtą. Dar karta ačiū už idėja, kuri mūsų namuose apsigyveno. Ir dar tas kokosu kvapas namuose... Ech... 🤗
PanaikintiSveiki!Kuo galima pakeisti kokoso alieju?
PanaikintiRapsų aliejumi.
PanaikintiLabai Jums Aciu!!!
PanaikintiDuonele nuostabiai skani ir be galo soti!!! Labai patiko!!!Skonis nepakartojamas!!!Aciu Jums uz receptuka!!!
AtsakytiPanaikintio tai kaip low carb jei seklu kruva? low carb yra iki 20 gr angliu...
AtsakytiPanaikintiNebutinai iki 20, ziurint kaip gireztai laikotes, gali buti liberalus low carbas. Seklos turi daug riebalu.
Panaikinti