Lucky Star |
Kas teigė, kad low carb mityboje viskas sausa ir prėska? Visai ne!
Štai padažas, ‘to die for’, toks geras, kad pamiršti, jog čia tik
garnyras!
4 porcijos
400 g šviežių pievagrybiųSviesto kepimui
200 ml grietinėlės
200 ml grietinės
2 valg.š. daržovių sultinio
1 arb.š. druskos
1 arb.š. naujai maltų pipirų
4 valg.š. lapinės petražolės
Gaminame:
Nuvalykite grybus ir supjaustykite juos riekelėmis.
Pakepinkite juos svieste keptuvėje arba puode. Supilkite grietinėlę, grietinę ir sultinį.
Sudėkite prieskonius.
Leiskite padažui pavirti 10 minučių ant silpnos ugnies.
Tinka prie visų mėsos pateikalų. Galite naudoti ir kitokius grybus.
4 valg. š. portveino sustiprina skonį.
Šaltinis: Nr. 1.
oho.neblogai.
AtsakytiPanaikintiTikrai taip! :-)
AtsakytiPanaikinti