Minkštas pieniškas irisas




Rudenėjančiam orui  -low carb saldainių serija. Šie saldainiai minkšti ir tokie sušildantys. Šis irisas, angliškai vadinamas "fudge" tikrai stipri saldainė taigi nuraminsite saldumynų monstrą su ja ir gera kava iš karto. Galite į kavą grietinėlės jau nepilt, jos yra irisuose. 

Minkštas pieniškas irisas (fudge)

200 ml grietinėlės

100 g sviesto

2       valg. š. miltelinio sukrino (galima susimalti eritritolį patiems)

1 arb. š. vanilės miltelių

 

Produktai sumaišomi ir užverdami, tada paliekami virti ant silpnos ugnies gerą valandą. Tefloniniame puode tereikia pamaišyti vos keletą kartų. Maišant per daug produktai gali pradėti skirtis. Jeigu pasėmus masės į šaukštą kraštai pradeda kietėti reiškia irisas išviręs. Truputį atvėsusi masė supilama į formą išklotą kepimo popieriumi ir dedama į šaldytuvą.

Į masę galima pridėti riešutų, tamsaus šokolado. Irisas laikomas šaldytuve. (Bazinis snikerio receptas.) 


Ar reikia grožio, kai produktas teisingas ir sveikas?

Komentarai