Rudenėjančiam orui -low carb saldainių serija. Šie saldainiai minkšti ir tokie sušildantys. Šis irisas, angliškai vadinamas "fudge" tikrai stipri saldainė taigi nuraminsite saldumynų monstrą su ja ir gera kava iš karto. Galite į kavą grietinėlės jau nepilt, jos yra irisuose.
Minkštas
pieniškas irisas (fudge)
200 ml
grietinėlės
100 g sviesto
2
valg. š.
miltelinio sukrino (galima susimalti eritritolį patiems)
1 arb.
š. vanilės miltelių
Produktai
sumaišomi ir užverdami, tada paliekami virti ant silpnos ugnies gerą valandą.
Tefloniniame puode tereikia pamaišyti vos keletą kartų. Maišant per daug
produktai gali pradėti skirtis. Jeigu pasėmus masės į šaukštą kraštai pradeda
kietėti reiškia irisas išviręs. Truputį atvėsusi masė supilama į formą išklotą
kepimo popieriumi ir dedama į šaldytuvą.
Į masę
galima pridėti riešutų, tamsaus šokolado. Irisas laikomas šaldytuve. (Bazinis
snikerio receptas.)
Ar reikia grožio, kai produktas teisingas ir sveikas? |
Komentarai
Rašyti komentarą