Migdoliniai priešpiečių mufinai


Šie mafinai labai prisitaikantys. Į juos galite dėti bet kokį įdarą: daržoves, kumpį, mėsą, sūrį, prieskonius, liekanas nuo pietų.

Pagrindas:

120 g sviesto (arba kokoso aliejaus, arba rapsų aliejaus)
6 kiaušiniai
100 g maltų migdolų
2 šaukštai Fiberfin
1 arb š. nerafinuotos druskos
1 valg.š. Psyliumo
1 1/2 arb.š. kepimo miltelių


Įdaras:

1 svogūnas
1 česnako skiltelė
1 šakelė rozmarino
9 maži pomidorai
100 g kumpio arba vištienos
100 g sūrio
1 morka



Ruošimas:

1. Naudokite dideles mafinų formeles. Dar vadinamas amerikietiškomis. Įšildykite orkaitę iki 150 laipsnių.
2. Sviestą ar kokoso aliejų ištirpdinkite. To nereikia daryti jeigu naudojate kitą aliejų.
Išplakite kiaušinius, suberkite psyliumą, fiberfiną, maltus migdolus ir kepimo miltelius. Supilkite  aliejų.
3. Supilkite mafinų tešlą į formeles sustatytas ant kepimo ksardos - 2 šaukštai tešlos į kiekvieną formelę.

DABAR galite dėti į tešlą įdarą.

Jeigu naudojate šiame recepte pasiūlytą įdarą, tuomet 🔪🔪🔪🔪🔪 sukapokite svogūną , česnaką, morką, kumpį ir rozmariną. Visa tai apkepinkite svieste.
Sudėkite įdarą į formeles.
TADA supjaustykite sūrį į 9 nedidelius gabalėlius ir įspauskite į kiekvieną mafiną. Tą patį padarykite su pomidorais.

4. KEPKITE viduryje orkaitės 25 minutes.
    

Allers Flat Mage til ferien bilag 17/2017.

Komentarai