Sotūs mafinai iš vištienos yra tokie pat skanūs kaip ir sūrio ir riešutų keksiukai/ mafinai,
bet jeigu juos pasigaminu iš ekologiškos vištienos, jie būna dar skanesni.
Ingredientsai:
6/8 mafinams
2 vištienos krūtinėlės
1 svogūnas
2 morkos
2 arb.š. kumyno sėklų
2 arb.š. kalendros sėklų
2 kiaušiniai
1 valg.š. čili padažo
1 valg.š. Worcestershiro (Vusterio) padažo
2 arb.š. cinamono
2 arb.š. Maldono druskos
1 arb.š. pipirų
Gaminimas: Ištepkite metalines formeles aliejumi arba naudokite popierines formeles. Supjaustykite vištienos krūtinėles į smulkesnius gabalėlius ir sublenduokite jas. Sutraiškykite kalendros ir kumyno sėklas grūstuvėje.
Susmulkinkite svogūną, sutarkuokite morkas. Sudėkite visus kitus ingredientus į vištienos tešlą. Viską paskirstykite į formeles ir kepkite 180-200 C karštyje 30 minučių.
Mafinus galima valgyti vienus arba su salotomis.
Šaltinis: Nr. 1.
Ingredientsai:
6/8 mafinams
2 vištienos krūtinėlės
1 svogūnas
2 morkos
2 arb.š. kumyno sėklų
2 arb.š. kalendros sėklų
2 kiaušiniai
1 valg.š. čili padažo
1 valg.š. Worcestershiro (Vusterio) padažo
2 arb.š. cinamono
2 arb.š. Maldono druskos
1 arb.š. pipirų
Gaminimas: Ištepkite metalines formeles aliejumi arba naudokite popierines formeles. Supjaustykite vištienos krūtinėles į smulkesnius gabalėlius ir sublenduokite jas. Sutraiškykite kalendros ir kumyno sėklas grūstuvėje.
Susmulkinkite svogūną, sutarkuokite morkas. Sudėkite visus kitus ingredientus į vištienos tešlą. Viską paskirstykite į formeles ir kepkite 180-200 C karštyje 30 minučių.
Mafinus galima valgyti vienus arba su salotomis.
Uogos čia šiaip sau |
Komentarai
Rašyti komentarą