Cheese + cheese |
4 porcijos
100g tarkuoto pelėsinio sūrio
150 g tarkuoto Jarlsbergo sūrio (ar kito mėgstamo olandiško sūrio)
125 g kreminio sūrio
3 valg.š garbanotos petražolės
3 valg. š. smulkiai sukapotų graikiškų riešutų
3 valg. š. kapotų ridikų
Sumaišykite sūrius į vieną masę. Palaikykite šaldytuve prieš susukdami masę į rutuliukus. Kai kuriuos rutuliukus pavoliokite riešutuose, kai kuriuos petražolėse, kai kuriuos ridikuose.
Galite išbandyti kitus sūrius, prieskonius ar riešutus.
Tinka vakarienei.
PS Šį receptą skubiai paskelbiau, nes jis bus įtrauktas į netrukus skelbiamą vienos savaitės Low carb mitybos valgiaraštį.
Šaltinis: Nr. 1
Komentarai
Rašyti komentarą