MARINUOTAS Ožkų Sūris
4 porcijos
Marinatas
300 ml baltojo vyno actoMarinatas
500 ml alyvuogių aliejaus
2 valg. š. kapoto raudonėlio
2 valg.š kapotos žalios aitriosios paprikos
2 arb.š. kapoto šviežio čiobrelio
4 skiltelės česnako, išspausto
Visas marinato dalis sumaišykite.
400 g balto ožkų sūrio (arba feta)
2 raudonos paprikos
8 valg.š. pjaustyto poro
Supjaustykite sūrį gabalėliais, susmulkinkite papriką,
porą ir sudėkite viską į stiklinį indą. Užpilkite marinatą ant sūrio, uždenkite ir
leiskite pasimarinuoti 5 dienas šaldytuve. (Aš dažniausiai pradedu valgyti anksčiau.)
Naudojimas: Šis marinuotas sūris tinka su žaliom arba juodom alyvuogėm prie taurės vyno.
Komentarai
Rašyti komentarą