Roll me into you! |
Labai minkšti ir malonūs triufeliai. Tokie nekalti, kad juos gali valgyti vaikai užsigerdami pienu. Pavyzdžiui, migdolų pienu.
Ingredientai:
2 valg. š. termiškai neapdorotos kakavos (raw cacao)100 ml avižų dribsnių
Apie 50 g datulių be kauliukų
Apie 5 valg.š. vandens
1 vanilės stiebo sėklų
Kokoso drožlių
Pusė šaukštelio psyliumo (prideda skaidulingumo)
Gaminame:
20 minučių pamirkykite datules vandenyje. Supjaustykite jas į mažus
gabalėlius.
Panaudokite 5 šaukštus datulių vandens ir sudėkite visus
ingredientus į plaktuvą. Malkite ir smulkinkite kol masė pasidarys be jokių
gumulėlių. Leiskite masei pailsėti. Įliekite vandens jeigu masė per tiršta.
Šlapiomis rankomis imkite tešlą ir sukite rutuliukus. Išeis
maždaug 15 rutuliukų.
Pavoliokite šokolado triufelius kokoso drožlėse. Dėkite
pagamintus triufelius į šaldytuvą 30 minučių.
Skanaus.
Komentarai
Rašyti komentarą