...kurią galima valgyti ir pirmadienį.
2/3 porcijos
200 g tarkuoto sūrio
3 kiaušiniai1-2 valg.š. psylliumo
1 arb. š. kepimo miltelių
Įdaras
½ dl grietinės su išspaustu česnaku½ poro
½ raudonojo svogūno
100 g kumpio
150 g tarkuoto sūrio
1 arb.š. picos prieskonių
1. Gerai sumaišykite
sūrį, kiaušinius, psylliumą ir kepimo miltelius. Leiskite tešlai pastovėti ir
pabrinkti kol ji sutvirtės.
2. Paskirstykite
tešlą ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi. (Jei galite raskite
groblėtą, kad nepriliptų picos blynas. Arba ištepkite popierių aliejumi.). Kepkite 15 min. 200 C laipsnių
karštyje.3. Supjaustykite porą, raudoną svogūną ir kumpį. Sumaišykite juos su česnakine grietine ir picos prieskoniais. Paskirstykite picos įdarą ant picos pado ir kepkite iki kol sūris išsilydys.
4. Patiekite su kokiomis nors žaliomis salotomis.
Ir pakarokime viską su iliustracijomis:
1. Sutarkuokite sūrį.
2. Į sūrį suberkite psylliumą, kepimo miltelius, įplakite kiaušinius.
3. Šią masę pabrinkinkite.
4. Tepkite tešlą ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Kepimo popierių patepkite aliejumi, kad nepriliptų picos padas. Kepkite 15 min. 200 C karštyje.
Padas pasiruošęs kepti. |
5. Tuo tarpu supjaustykite įdarą: pusę poro, pusę svogūno, kumpį, išspauskite česnaką į greitinę, pasiruoškite picos prieskonius.
6.
7. Po 15 minučių kai picos padas iškepė, ištraukite jį iš orkaitės.
8. Sudėkite/ sukrėskite picos įdarą ant pado.
Šaltinis: Aš ir Allers Lavkarbo 2014.
Komentarai
Rašyti komentarą