Šios burgerių bandelės yra tvirtos, skanios, gerai persipjauna ir lengvai išsikepa.
Duona ar bandelės su kokosų miltais labai priemena baltą duoną, todėl tai yra geras low carb pakaitalas "batonui".
Duona ar bandelės su kokosų miltais labai priemena baltą duoną, todėl tai yra geras low carb pakaitalas "batonui".
Bandelės tinka hamburgeriams, bet gali būti valgomos ir vienos su
arbata, kava, sviestu, avokadu, salotomis.
8 bandelės
5-6 kiaušiniai
50 g ištirpdinto sviesto½ arb.š. druskos
75 g kokosų riešutų miltų
2 valg.š. fiberfin miltų (aprašyti produktų puslapyje čia)
2 valg.š. pofiber (bulvių pluošto, galite rasti aprašytus čia)
½ valg. š. psylliumo
1 arb.š. kepimo miltelių
2. Įmaišykite
visus sausus ingredientus ir leiskite tešlai pastovėti 10 min.
3. Su
kulinariniu švirkštu arba su paprastu šaukštu suformuokite bandeles ant kepimo
popieriumi išklotos skardos. Suformuokite 8 bandeles. Apibarstykite
bandeles sezamo sėklomis. Tešla yra gana skysta, bet ji laikysis savo
formoje kai padėsite ją ant skardos.
4. Kepkite
orkaitėje 180 C karštyje 20 minučių.
Hamburgerius papuoškite majonezo
padažu, salotomis, pomidorais, svogūnais ir šia duona. Nuotraukoje paruošiau lašišos burgerį su rukola salotomis.
Komentarai
Rašyti komentarą