Šventiniai receptai
tęsiasi. Šįkart šokoladiniai triufeliai.
Užvirkite greitinėlę su Sukrinu.
Užpilkite karštą greitinėlę ant šokolado atsargiai maišydami. Sudėkite sviestą ir cinamoną. Išmaišykite.
Supilkite masę į indą su dangčiu ir padėkite į šaldytuvą kol masė sukietės, geriausiai per naktį.
Kai šokolado masė sukietės padarykite iš jos rutuliukus ir apvoliokite juos kakavoje.
Triufelius laikykite šaldytuve.
#Rule No.1 Gaminant
triufelius šokolado nereikia tirpdinti. Jį reikia užpilti karštu
pienu/grietinėle.
#Rule No. 2. Jokių sulčių!
(Aptikau receptą su klaida kur buvo parašyta, kad reikia supilti viso apelsino
sultis. Šiukštu to nedarykite! Masė ištyšta ir nesukietėja.)
Gaminame:
Sutrupinkite šokoladą
mikseriu. Užvirkite greitinėlę su Sukrinu.
Užpilkite karštą greitinėlę ant šokolado atsargiai maišydami. Sudėkite sviestą ir cinamoną. Išmaišykite.
Supilkite masę į indą su dangčiu ir padėkite į šaldytuvą kol masė sukietės, geriausiai per naktį.
Kai šokolado masė sukietės padarykite iš jos rutuliukus ir apvoliokite juos kakavoje.
Triufelius laikykite šaldytuve.
Komentarai
Rašyti komentarą