Šie pusryčiai yra įkvėpti Norvegijos low carb karalienės Ulrikos Davidson. Man šie pusryčiai atrodo tinkami kai nelabai norisi valgyti arba pirmadieniui, kai savaitgalį buvo švenčiama.
Labai skanu migdolus pagruzdinti druskoje ir tamari (japoniškame sojų padaže). Mažiau yra daugiau.
1 rožinis greipfrutas
10 skrudintų migdolų
1 puodelis juodos kavos
Supjaustyti greipfrutą į nedidelius gabalėlius. Patiekti su skrudintais migdolais ir kava.
(Šaltinis: Ulrika Davidssons kokbok om 5:2, Exlibris Media 2013)
Labai skanu migdolus pagruzdinti druskoje ir tamari (japoniškame sojų padaže). Mažiau yra daugiau.
1 rožinis greipfrutas
10 skrudintų migdolų
1 puodelis juodos kavos
Supjaustyti greipfrutą į nedidelius gabalėlius. Patiekti su skrudintais migdolais ir kava.
(Šaltinis: Ulrika Davidssons kokbok om 5:2, Exlibris Media 2013)
Komentarai
Rašyti komentarą