2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Naminis kečupas

Paprasto kečupo nevartoju, nes jis ne low carbiškas produktas, be to ten yra paprasto cukraus. Bet štai radau receptą pagal kurį galima pasigaminti naminį natūraliai užsaldintą kečupą. Tai kodėl gi nepasigaminus? Be to ingredientai tokie simpatiški. Tiesiog oozzes sveikumu.



Ingredientai:
1 šalotinis svogūnėlis
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pusė obuolio
400 g pomidorų
2 šaukštai vandens
2 arb.š. paprikos miltelių
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas razinų
Druskos ir pipirų

Sukapokite svogūną ir pakepinkite jį aliejuje ant silpnos ugnies. Nulupkite ir sutarkuokite obuolį. Nuplikykite pomidorus, nulupkite odą, perpjaukite, išimkite minkštimą, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite ten kur ir svogūnas. Ten pat sudėkite ir tarkuotą obuolį. Supilkite vandenį, papriką, actą ir razinas. Leiskite viskam pavirti 20 min.
Viską sublenduokite, padruskinkite ir papirinkite, jeigu reikia pridėkite acto.

Tinka su omletu, mėsa.

Šaltinis: Allers Lavkarbo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą