2016 m. gruodžio 16 d., penktadienis

Imbieriniai sausainiai - Pepperkaker

Labas rytas,/ Morning,

*Everybody is famous.*

Are you doing Mannequin challenge? Yo, yo, with that Rae Sremmurd's Black Beatles trance music? Mmmmmmmm, nice.

I suggest it for this holiday. Freeze with low carb food!
I know I will.

&iandien pusryčiams testinau šituos migdolinius sausainius. Vis dar soti.
Natos, muzika, Vokietijos eismo žmogiukas ir naminiai sausainiai. Kas gali būti geriau prieššventiniu laikotarpiu?





   Sausainukai iš migdolinių miltų nelimpa taip kaip iš kvietinių miltų, todėl jie nebuvo labai ploni ir išvaizdūs todėl padengiau juos šokoladine glazūra iš šokolado, grietinėlės ir didelio šaukšto kokosų aliejaus. Dabar jie nerealiai skanūs.

Sausainukams, jeigu norite tokius pasigaminti reikės:

100 g sviesto
100 ml riebaus pieno
150 ml grietinėlės
4 ml Sukrino
1 šaukštelis sodos
500 ml migdolų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių

Gaminame:

Ištirpdinkite sviestą ir sumaišykite su pienu ir grietinėle.
Sumaišykite visas sausas dalis.
Suberkite pamažu sausą dalį į šlapią. Išmaišykite.
Tegu tešla pailsi 30 minučių.
Gerai paminkykite tešlą.
Imkite rutulį tešlos nuspauskite jį ant skardos ir dėkite ant jos norimas formas, tokias kaip natas, sagas, ar Eifelio bokštus. Kadangi tešla tokia lepi ir lipni gali tekti tai daryti tiesiai ant kepimo popieriaus ir skardos kurią šausite į krosnį.
Sausainius kepkite 180 C karštyje 10-15 minučių, priklausomai ar norite jų traškių ar minkštų.

Labai liuks sausainukai - Real crowd pleaser!

And don't forget - Manequinn challenge!
Peace!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Migdoliniai blynai

Šiandien mane aplankė tame pačiame miestelyje gyvenanti draugė. Kadangi ji lankė mane ryte, tai iškepiau blynų su migdolų miltais. Jai patik...