2016 m. spalio 26 d., trečiadienis

Snickers naujienos

Tradicinė pramonė sunkiai, bet po truputį reaguoja į besikeičiančius mitybos trendus.



It's Snickers, right?

Štai pasaulinis bestseleris ir globalus batonėlis Snickers tikrai pradžiugino ir besirūpinančius svoriu ir tradicinio batonėlio fanus.

Tradicinio recepto gerbėjai gali pasidžiaugti šmaikščiomis personalizuotomis paralelogramomis, nusakančiomis kokie žmonės būna, kai išalksta, pvz., Irritated, Cynical, Furious arba, my fav, Cry Baby.
Mano kalbiniai receptoriai buvo tikrai pamaloninti tokių šmaikščių pavadinimų, kurie netikėtai nušvinta jau įprastame Snickers kursyve. Internete teko rasti ir daugiau įvairių paralelogramų pvz., Whiny, Impatient ar Snippy. Žodžiai sudėtingesni ir tikriausiai skirti daugiau anglakalbei visuomenei.



Tačiau dar smagiau, kad ikoninis batonėlis buvo patobulintas taip, kad atsirado jo sveikesnis variantas The Snickers Protein Bar, aleliuja, everybody!

Kuo baltyminis batonėlis skiriasi nuo tradicinio?
Lentelėje apačioje galite palyginti tradicinio ir baltyminio Snikerių maistines vertes. Jeigu pasirinksite baltyminį Snikerį suvartosite perpus mažiau cukraus, daugiau baltymų, kas Low carbe labai sveikintina, ir mažiau riebalų!


Tradicinio SNICKERS maistinė vertė per 100 g

Energija
485 kcal
Riebalai
23.0 g
Sotieji riebalai
9.1 g
Angliavandeniai (Carbs)
60.2 g (O lia lia!)
Cukrai
50.8 g
Baltymai
8.6 g (truputukas)
Druska
0.60 g


Baltyminio PROTEIN SNICKERS maistinė vertė per 100 g

Energija
391 kcal
Riebalai
13,9 g
Sotieji riebalai
5,3 g
Angliavandeniai
36,1 g (perpus mažiau)
Cukrai
18,6 g
Baltymai
35,6 g (žymiai daugiau)
Druska
0,3 g

Taigi dabar galite rinktis su kuo sukčiausit savaitgalį ar su daugiau baltymų turinčiu Snikeriu, ar tiesiog su įdomesniu jo pavadinimu! Gero sukčiavimo!

PS Kaip pasidaryti žemės riešutų saldainius NAMUOSE labai panašius į Snickers, galite pasižiūrėti čia.
Better cheating option. Tinka praalkus kelionėje. 18 g baltymų - 51 g batonėlyje.

Happy cheating with whatever you choose!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą