2016 m. kovo 25 d., penktadienis

Pierogi - pyragėliai - čeburėkai - low carb


Neįtikėtina! Pavyko pagaminti štai tokius a la čeburėkus, pyragėlius, čia jie vadinami Pirogi, be jokių kvietinių miltų!


Jeigu norite pabandyti ir jūs, receptas toks:

INGREDIENTAI

Tešlai:
100 g tarkuotos mozarellos
50 g tarkuoto geltono sūrio (čedaro, gali būti ir bet koks geltonas sūris)
2 valg.š. sviesto
1 kiaušinis
2 valg.š. migdolų miltų (nuriebintų)
2 valg.š. bulvių skaidulų (Pofiber)
1 valg.š. Psylliumo (Fiber husk)

Įdarui:
150 g kumpio supjaustyto mažais gabalėliais
1 svogūno laiškas
5 juodų alyvuogių
1/2 geltonosios paprikos
100 g tepamo sūrio


GAMINIMAS:

1. Sumaišykite sūrį ir sviestą. Ištirpdykite juos trumpai mikrobangų krosnelėje. Įmaišykite kiaušinį, migdolų miltus, Pofiberį ir Psyliumą. Išminkykite tešlą ir duokite jai pastovėti.
2. Tuo tarpu sumaišykite kumpio gabalėlius su svogunu, pjaustytomis alyvuogėmis, supjaystyta mažais kubeliais paprika. Įmaišykite tepamą sūrį.
3. Padalinkite tešlą į 6 gabalėlius ir iškočiokite kiekvieną gabalėlį tarp dviejų kepimo popieriaus lapų.
4. Dėkite šaukštą įdaro į iškočiotą gabalėlį, sulenkite tešlą  aplink įdarą ir užsukite galus.
5. Kepkite Pirogus 175 C orkaitėje 20 minučių.

Skanumėlis! Approved!









Šaltinis: Bli kvitt Mage-fettet L7 dietten Aller Forlag 2016.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą