Hamburgerių bandelės


Šios burgerių bandelės yra tvirtos, skanios, gerai persipjauna ir lengvai išsikepa. 
Duona ar bandelės su kokosų miltais labai priemena baltą duoną, todėl tai yra geras low carb pakaitalas "batonui".  

Bandelės tinka hamburgeriams, bet gali būti valgomos ir vienos su arbata, kava, sviestu, avokadu, salotomis.

8 bandelės

5-6 kiaušiniai
50 g ištirpdinto sviesto
½ arb.š. druskos
75 g kokosų riešutų miltų
2 valg.š. fiberfin miltų (aprašyti produktų puslapyje čia)
2 valg.š. pofiber (bulvių pluošto, galite rasti aprašytus čia)
½ valg. š. psylliumo
1 arb.š. kepimo miltelių

 1.   Išplakite kiaušinius ir įmaišykite ištirpdintą sviestą.

2.   Įmaišykite visus sausus ingredientus ir leiskite tešlai pastovėti 10 min.

3.   Su kulinariniu švirkštu arba su paprastu šaukštu suformuokite bandeles ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Suformuokite 8 bandeles. Apibarstykite bandeles sezamo sėklomis. Tešla yra gana skysta, bet ji laikysis savo formoje kai padėsite ją ant skardos.

4.   Kepkite orkaitėje 180 C karštyje 20 minučių.


http://lowcarblietuva.blogspot.no/low carb hamburgeriai


Hamburgerius papuoškite majonezo padažu, salotomis, pomidorais, svogūnais ir šia duona. Nuotraukoje paruošiau lašišos burgerį su rukola salotomis.

Komentarai