2015 m. sausio 9 d., penktadienis

Riešutų padažas


Man šis padažas patiko nes nustebino savo įdomia produktų kombinacija. Jis yra sotus ir gaivus tuo pačiu metu.

4 porcijos
50 g poro
25 g migdolų
25 g graikiškų riešutų
2 skiltelės česnako
1 imbiero šaknies gabalėlis (1 cm ilgio)
1 valg. š. kapoto svogūno laiškų arba krapų
100 g majonezo
1 indelis riebios grietinės

Smulkiai supjaustykite porą. Sukapokite riešutus peiliu. Sukapokite česnaką, imbierą ir svogūno laiškus/ krapus.
Sumaišykite visus ingredientus.



 
Kaip valgyti? Šias salotas galima valgyti vienas arba su mėsa bei žuvimi.

Variaciją galima pasiekti pridėjus į padažą kitokių daržovių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą