Šokolado Triufeliai

Šventiniai receptai tęsiasi. Šįkart šokoladiniai triufeliai.   

#Rule No.1 Gaminant triufelius šokolado nereikia tirpdinti. Jį reikia užpilti karštu pienu/grietinėle.
#Rule No. 2. Jokių sulčių! (Aptikau receptą su klaida kur buvo parašyta, kad reikia supilti viso apelsino sultis. Šiukštu to nedarykite! Masė ištyšta ir nesukietėja.)

Triufeliai





Gaminame:
Sutrupinkite šokoladą mikseriu.
Užvirkite greitinėlę su Sukrinu.
Užpilkite karštą greitinėlę ant šokolado atsargiai maišydami. Sudėkite sviestą ir cinamoną. Išmaišykite.
Supilkite masę į indą su dangčiu ir padėkite į šaldytuvą kol masė sukietės, geriausiai per naktį.
Kai šokolado masė sukietės padarykite iš jos rutuliukus ir apvoliokite juos kakavoje.
Triufelius laikykite šaldytuve.

Triufeliai


 

Komentarai