Šokolado Triufeliai

Šventiniai receptai tęsiasi. Šįkart šokoladiniai triufeliai.   

#Rule No.1 Gaminant triufelius šokolado nereikia tirpdinti. Jį reikia užpilti karštu pienu/grietinėle.
#Rule No. 2. Jokių sulčių! (Aptikau receptą su klaida kur buvo parašyta, kad reikia supilti viso apelsino sultis. Šiukštu to nedarykite! Masė ištyšta ir nesukietėja.)

Triufeliai





Gaminame:
Sutrupinkite šokoladą mikseriu.
Užvirkite greitinėlę su Sukrinu.
Užpilkite karštą greitinėlę ant šokolado atsargiai maišydami. Sudėkite sviestą ir cinamoną. Išmaišykite.
Supilkite masę į indą su dangčiu ir padėkite į šaldytuvą kol masė sukietės, geriausiai per naktį.
Kai šokolado masė sukietės padarykite iš jos rutuliukus ir apvoliokite juos kakavoje.
Triufelius laikykite šaldytuve.

Triufeliai


 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Širataki lakštiniai

Kas tas SUKRINAS?

Duona be miltų ir be mielių