2014 m. gruodžio 27 d., šeštadienis

Florentinai

Florentinai low carb


































Low carb Florentinai

Apie Florentinus pirmą kartą sužinojau čia Norvegijoje iš lietuvės klaipėdietės. Jie buvo pagaminti iš corn flakes ir kondensuoto pieno. Labai žavus saldumynas, bet ne low carbiškas.
Tačiau, kas ieško tas randa (atitikmenis)! Sukrino puslapyje radau estišką blogą pavadinimu lesscarbs, o ten mano džiaugsmui Low Carb sveikesnius mūsų klubams Florentinus! Receptu dalinuosi išverstu tiesiai iš estų kalbos.

Ingredientai:
1 kiaušinio baltymas
100 g pjaustytų/kapotų migdolų
2 valg. š. miltelinio Sukrino arba kito natūralios kilmės saldiklio.

Gaminame:
Lengvai išplakite kiaušinius šakute. Suberkite saldiklį ir migdolus. Viską sumaišykite. 
Išdėliokite masę šaukštu ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pasistenkite suploti juos į sausainius. Tada kepkite 150 C orkaitėje 20-25 minutes iki kol sausainiai pageltonuos.  

Atvėsus vieną pusę galite aptepti juodu šokoladu.    

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą