2014 m. spalio 30 d., ketvirtadienis

Moliūgas su čiobreliu ir česnakais


Pagaliau moliūgų metas. Gražus metas, graži daržovė, tuo labiau kokia skalsi. Iš vieno moliūgo galima pagaminti nemažai įvairių patiekalų. Galima kepti mufinus, daryti piurė, virti sriubą, kepti su sūriu orkaitėje.
Šį vakarą kepiau moliūgą orkaitėje.




Keptas moliūgas su čiobreliu ir česnakais

Moliūgas supjaustytas gabalėliais
Daug alyvų aliejaus
Šviežias čiobrelis
Kapota česnako skiltelė arba dvi
Druska ir pipirai

Viską sumaišyti, sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti orkaitėje 200 C karštyje 30 minučių. Po 15 minučių galima išsitraukti ir pamaišyti, kad gerai viskas iškeptų. Valgyti prie paukštienos ar kitos mėsos.   
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą