2014 m. spalio 21 d., antradienis

Go nuts


Skrudinti riešutai

500 g įvairių nesūdytų riešutų (žemės riešutų, anakardžių riešutų, braziliškų riešutų, lazdyno riešutų, karijų riešutų, migdolų)
2 žiupsneliai rozmarino
½ kajeno pipirų
2 arb. š. Maldono druskos
1 valg. š. sviesto

Sumaišykite įvairius riešutus dubenyje ir išskleiskite juos ant skardos. Skrudinkite riešutus 180 C karštyje orkaitėje 10 minučių kol riešutai paruduos. Sumaišykite rozmariną, kajeno pipirus, druską ir ištirpdytą sviestą dideliame puode. Gerai apvoliokite riešutus svieste ir patiekite šiltus.

PS Šiandien perskaičiau, kad kajeno pipirus galima naudoti kai pajuntate gerklės skausmą ir kosite. 0,25 šaukštelio pipirų įmaišykite į pusę stiklinės šilto vandens ir gerkite. Degina, bet tai reiškia, kad gerai naikina bakterijas.

Šaltinis 1

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą