Šeštadienio pusryčiai

Šiandien pusryčiai buvo improvizuoti. Ką radau šaldytuve tą ir panaudojau. Pavyko visai neblogai.


Kepti šampinjonai su špinatais
(1 porcija)

2 dideli arba 4 maži šampinjonai
Pusė maišelio špinatų
Druskos, pipirų
20 g parmezano

Pirmiausia apkepinkite  šampinjonus, paskiausiai įmeskite špinatus. Jie greitai suminkštėja todėl turi kristi į keptuvę paskutiniai. Kol grybai ir špinatai karšti, užmeskite ant jų viršaus keletą parmezano griežinėlių. Tegul aptirpsta.

Priedas: Šaukštas varškės, keletas griežinėlių avokado.


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Širataki lakštiniai

Kas tas SUKRINAS?

Duona be miltų ir be mielių