2014 m. liepos 23 d., trečiadienis

Kelionių užkandžiai


Šių atostogų metu išbandžiau dar vieną futbolisto žmonos Karolinos (Caroline) riešutų ir juodojo šokolado snack‘ą. Šis užkandis man labai patiko, nes patenkina ir saldumynų poreikį ir pasotina. Šiam kelioniniam užkandžiui pasigaminti reikia riešutų, goji uogų ir juodojo šokolado (70%).

Modus operandi arba darome taip:
Sauja graikiškų riešutų.
Sauja migdolų.
Sauja goji uogų (smulkint nereikia, jos ir taip mažos).
Juodojo šokolado plyta.
Sauja kokoso drožlių.

Viską susmulkiname, sumaišome - ir voila! - užkandis kurį galime valgyti saujomis arba knibinėti pirštais po truputį arba su šaukšteliu.

 
Dar kelionėms tinka Quest bar batonėliai, Atkinsono batonėliai, kuriuose mažai cukraus ir daug baltymų. Galima susipjaustyti ir įsidėti į dėžutę morką, obuolį, ananasą, kriaušę, brokolį ar kalafiorą, įsimesti vynuogių.
Kelionei taip pat tinka kietai virti kiaušiniai, avokadas, sūris, vištienos kulšelės, kumpis.

Gero kelio!

(Šaltiniai: fotballfrue.no; Dr. Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen Frisk med Lavkarbo: 100 Oppskrifter, Cappelen Damm 2011.)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą