Vištiena indiškai


Vėl kepu šlaunelę, kurią padruskinau, papiririnau, užbėriau mažą šaukštelį GARAM MASALA prieskonių. Dabar kepa prie 225 C, 45 minutes. Pietums bus ir iškepus, ir pailsėjus, ir prisitraukus savo sulčių. Beje, tikrai išsikepa sultingai. Kepu, beje, stikliniame karščiui atspariame inde orkaitėje.

Šalia tiesiog pasiruoškite salotų. Kokių tik norite. Pasivokinkit žiedinį kpūstą su kariu.
Špinatai visada geriausia salota, nes jų žalia spalva rodo, kad juose daug antioksidantų, o ne tik vandens ir skaidulų. Paprikos, raudona, aišku, gardžiausia.

Padažui naudojau graikišką jogurtą.

Dar ten šalia matosi oranžiniai lešiai. Juos reikia išvirti 12 minučių. Jų daug nereikia, 1,2 šaukštai į lėkštę.

Skanaus ir nesušąlam.

Komentarai