1 porcija
50 g rūkytos lašišos50 g tepamo sūrio
25 g grietinės
½ citrinos sulčių
½ kapoto krapo
½ arb.š. pipirų
Sudėti lašišą, sūrį ir grietinę į virtuvės kombainą ir
prasukti iki rupios masės. Galite ir tiesiog sumaišyti produktus šaukštu,
nebūtina visai sumalti produktų. Nesumalti produktai iki visiškos tepios masės
man net labiau patiko.
Iškrėskite masę į dubenį ir įmaišykite citrinos sultis bei
kapotą krapą. Pagardinkite viską pipirais.
Variacija: Vietoj
rūkytos lašišos galite naudoti rūkytą skumbrę arba marinuotą lašišą.
Patarimas: Galite
į salotas įtarkuoti morką, įdėti krevečių bei šviežių prieskoninių žolelių.
Šaltinis 1
Komentarai
Rašyti komentarą