Rūkyta lašiša su grietine ir tepamu sūriu


1 porcija
50 g rūkytos lašišos
50 g tepamo sūrio
25 g grietinės
½ citrinos sulčių
½ kapoto krapo
½ arb.š. pipirų

Sudėti lašišą, sūrį ir grietinę į virtuvės kombainą ir prasukti iki rupios masės. Galite ir tiesiog sumaišyti produktus šaukštu, nebūtina visai sumalti produktų. Nesumalti produktai iki visiškos tepios masės man net labiau patiko.

Iškrėskite masę į dubenį ir įmaišykite citrinos sultis bei kapotą krapą. Pagardinkite viską pipirais.

Variacija: Vietoj rūkytos lašišos galite naudoti rūkytą skumbrę arba marinuotą lašišą.

Patarimas: Galite į salotas įtarkuoti morką, įdėti krevečių bei šviežių prieskoninių žolelių.


Šaltinis 1

Komentarai