Pagaliau moliūgų metas. Gražus metas, graži daržovė, tuo labiau kokia skalsi. Iš vieno moliūgo galima pagaminti nemažai įvairių
patiekalų. Galima kepti mufinus, daryti piurė, virti sriubą, kepti su sūriu orkaitėje.
Šį vakarą kepiau moliūgą orkaitėje.
Keptas moliūgas
su čiobreliu ir česnakais
Moliūgas supjaustytas
gabalėliais
Daug alyvų
aliejausŠviežias čiobrelis
Kapota česnako skiltelė arba dvi
Druska ir pipirai
Viską sumaišyti, sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti
orkaitėje 200 C karštyje 30 minučių. Po 15 minučių galima išsitraukti ir pamaišyti,
kad gerai viskas iškeptų. Valgyti prie paukštienos ar kitos mėsos.
Komentarai
Rašyti komentarą