Skrudinti riešutai
500 g įvairių nesūdytų riešutų (žemės riešutų, anakardžių
riešutų, braziliškų riešutų, lazdyno riešutų, karijų riešutų, migdolų)
2 žiupsneliai rozmarino½ kajeno pipirų
2 arb. š. Maldono druskos
1 valg. š. sviesto
Sumaišykite įvairius riešutus dubenyje ir išskleiskite
juos ant skardos. Skrudinkite riešutus 180 C karštyje orkaitėje 10 minučių kol
riešutai paruduos. Sumaišykite rozmariną, kajeno pipirus, druską ir ištirpdytą
sviestą dideliame puode. Gerai apvoliokite riešutus svieste ir patiekite
šiltus.
PS Šiandien perskaičiau, kad kajeno pipirus galima
naudoti kai pajuntate gerklės skausmą ir kosite. 0,25 šaukštelio pipirų
įmaišykite į pusę stiklinės šilto vandens ir gerkite. Degina, bet tai reiškia,
kad gerai naikina bakterijas.
Šaltinis 1
Šaltinis 1
Komentarai
Rašyti komentarą