Yra žmonių,
kurie turi silpnybę. Jie nuolat turi turėti ką nors saldaus burnoje. Aš nesu
visiškai tokia, bet kartais norisi suvalgyti kažką visiškai nekalto, lengvo
ir saldaus. Dažniausiai tai - ledinukai.
Kadangi low carb šalininkai nevartoja cukraus, sumaniau palyginti dvejus
becukrius ledinukus ir išrinkti laimėtoją.
Pirmieji –
tautinės gamybos AB „Naujoji Rūta“
becukrė karamelė – Aviečių skonio su saldikliu. Pirkta Maximoje diabetikų
skyriuje. Užsaldinta maltitoliu ir aspartamu.
Antrieji – Dr. Theiss ežiuolių ledinukai su
saldikliais. Užsaldinta izomaltu ir aspartamu. Pirkta Euro vaistinėje.
Pirma vertinimo
kategorija – pakuotė.
Už pakuotę
tenka apdovanoti Rūtos karamelę, nes iš tolo rėkia „SUGAR FREE“!!! Labai gerai!
Patogu, gražu (mėgstu angliškus užrašus) ir informatyvu. Sveikinu Rūtą.
Dr. Theiss
pakuotė irgi nebloga, bet su rusiškais užrašais. Tikriausiai partija pagaminta
visai rytų Europai. Ant viršutinės maišelio pusės ežiuolės žiedai. O kad „bez
saxara“ tai pasimato mažame rutuliukyje su linksmu dantuku. Suprask: Dantukas
šypsosi, nes jo neužpuls ir nesuės iš cukraus susidaranti rūgštis.
Antra
(svarbiausia) kategorija – skonis.
Dėl skonio, deja,
tenka atiduoti laimėjimą kietam kaimynui iš vakarų – vokiškajai Dr. Theiss
karamelei. Dr. Theiss ledinukas subtilaus skonio, nepersaldus ir nerūgštus.
Nesinori jos užbaigti valgyti.
Rūtos
karamelė, deja, pralaimėtoja. Jos skonis toks nuogas, atviras, paprastas, kiek rūgštokas ir dirbtinis.
Sorry, Rūta.
Komentarai
Rašyti komentarą