Ledinukų dvikova – Hard Candy fight


Yra žmonių, kurie turi silpnybę. Jie nuolat turi turėti ką nors saldaus burnoje. Aš nesu visiškai tokia, bet kartais norisi suvalgyti kažką visiškai nekalto, lengvo ir  saldaus. Dažniausiai tai - ledinukai. Kadangi low carb šalininkai nevartoja cukraus, sumaniau palyginti dvejus becukrius ledinukus ir išrinkti laimėtoją.



Pirmieji – tautinės gamybos AB „Naujoji Rūta“ becukrė karamelė – Aviečių skonio su saldikliu. Pirkta Maximoje diabetikų skyriuje. Užsaldinta maltitoliu ir aspartamu.  

Antrieji – Dr. Theiss ežiuolių ledinukai su saldikliais. Užsaldinta izomaltu ir aspartamu. Pirkta Euro vaistinėje.

Pirma vertinimo kategorija – pakuotė.

Už pakuotę tenka apdovanoti Rūtos karamelę, nes iš tolo rėkia „SUGAR FREE“!!! Labai gerai! Patogu, gražu (mėgstu angliškus užrašus) ir informatyvu. Sveikinu Rūtą.

Dr. Theiss pakuotė irgi nebloga, bet su rusiškais užrašais. Tikriausiai partija pagaminta visai rytų Europai. Ant viršutinės maišelio pusės ežiuolės žiedai. O kad „bez saxara“ tai pasimato mažame rutuliukyje su linksmu dantuku. Suprask: Dantukas šypsosi, nes jo neužpuls ir nesuės iš cukraus susidaranti rūgštis.

Antra (svarbiausia) kategorija – skonis.

Dėl skonio, deja, tenka atiduoti laimėjimą kietam kaimynui iš vakarų – vokiškajai Dr. Theiss karamelei. Dr. Theiss ledinukas subtilaus skonio, nepersaldus ir nerūgštus. Nesinori jos užbaigti valgyti.    


Rūtos karamelė, deja, pralaimėtoja. Jos skonis toks nuogas, atviras, paprastas, kiek rūgštokas ir dirbtinis. Sorry, Rūta.

Komentarai