Šitie sumuštiniai yra žavios kokės ir kulinarinių knygų autorės Cathrine Schück mintis.
Supjaustykite papriką riekėmis, ant jos uždėkite sūrio, kumpio arba salami. Sūris gali būti pvz., brie. Tarp sūrio ir paprikos galite užtepti sutrintą avokadą.
Anot Dr. Fedon A. Lindberg, pusriebius sūrius, tokius kaip brie, camembert, jarlsberg, galima valgyti tarp pagrindinių valgymų, bet visuomet tik su daržovėmis ar vaisiais, o ne su angliavandeniais su aukštu glikeminiu indeksu, tokius kaip duona ar krekeriai.
(Šaltiniai: Cathrine Schück, Lars -Erik
Litsfeldt Lavkarbo fra Middelhavet,Lille Måne, 2011; Fedon Lindberg, Mat for
Livet: Smart Lavkarbo for Hele Familien, Cappelen Damm, 2011)
Komentarai
Rašyti komentarą