Low Carb Šaldytuvas


Na, ir kas gi gero pas jus šaldytuve? Jeigu kalbant apie išorę, tai kaip suprantu 'kiečiausia' yra turėti italų firmos SMEG šaldytuvą. Jie būna geltoni, oranžiniai ir netgi pamarginti. Aš, kaip anglosaksiškos kultūros gerbėja, neatsisakyčiau tokio SMEG'o:
Svajonė.


Tačiau dabar pas mus šeimoje karaliauja kokių dviejų metų senumo baltas Whirlpool. Tai įprastos baltos spalvos šaldytuvas. Na, ne toks jau jis baltas kai yra magnetukai, atvirukai, iškarpos iš žurnalų, priminimai ir receptai. Nors turiu draugių, kurios nemėgsta tų magnetukų, nes joms tai asocijuojasi su netvarka, man šaldytuvo durys yra kaip sienlaikraštis, priminimas apie įvairias veiklas, receptus ir šiaip įdomybių kolekcionavimas.
Štai taip atrodo mano šaldytuvo durys:


Galbūt kam nors tai atrodo per daug, bet man patinka kai durys tokios informatyvios ir gyvos.

Detalės.


O pažvelkime ar geresnis vaizdas viduje. Viršutinė lentyna paprastai yra užrezervuota sūriams ir švelniems pieno produktams tokiems kaip jogurtai, varškės, varškelės, tofu sūris:



Lentynoje žemiau dar įsiterpia tepami sūriai, kurie netilpo į aukščiausiąją lentyną, bet jau atsiranda vietos rūkytoms žuvims, sviestinei bei grietinėlei.
Trečiojoje nuo viršaus lentynoje jau telpa nešaldytos mėsos ir nešaldytos žuvys, produktai kurie bus ruošiami/valgomi greitai,  o bei kiaušiniai, kurie netilpo į duris.

 
Na, o paskutinėse lentynose nusėda visokie 'kondimentai' indeliuose - garstyčios, majonezai, pomidorų tyrės, pieno pakai. O stalčiuje dar žemiau visas gėris - vaisiai ir daržovės, nors man labai nepatinka šalti vaisiai, bet kartais tenka juos ten įdėti.


Ir durelės:


Jose talpinasi dalis kiaušinių, nes visas dėklas netelpa, žuvies taukai, šokoladas, pieno bakterijos Bio-Dophilus buteliukas, kuris turi stovėti šaldytuve, obuolių actas bei kokoso drožlės. Imbieras ir keletas taukinių veido kremų iš 'Uoga, Uoga' gamintojo.
Visas vaizdas maždaug toks:



Taip šaldytuvas atrodo, kai užsiperkame savaitei, bet būna, kad kokio mažo ingrediento kaip aitriosios paprikos, kokio laimo ar prieskonio vis tiek pritrūksta receptui ir tada tenka vėl grįžti į parduotuvę ir padaryti lengvą apsipirkimą.

Dar žemiau yra trijų stalčių šaldiklis, bet nuotraukų iš tos amžino įšalo žemės nedariau. Ten sėdi šaldytos uogos, šaldyti buljonai, sriuba, mėsa, šaldytos daržovės, dar esu įsimetus maišelį virtų šaldytų sojos pupelių pomidorų sriubai.

O kas gero jūsų šaldytuve?

Komentarai

  1. Tie šaldytuvai su Anglijo vėliava atrodo tokie mieli, pati irgi tokio norėčiau. O Jūsų šaldytuvo turinys labai geras. Peržiūrėjau viską ir neradau nei vieno nenaudingo produkto. Ir dabar labai užsinorėjau valgyti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na mūsų dizaine turbūt toks margas netiktų, bet atskirai tikrai gražiai atrodo! Mūsiškis ale į solidumą traukia- pilkas Indesit. Bet tuo metu man metalo spalvos gražiausiai ir žiūrėjosi, o kitokių nelabai ir buvo.. Naują gal ir kokį drąsesnį pasižiūrėsim!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą