Mano kūno pokyčiai su Low Carb



80 kg vs 66 kg
 


Manau laikas pasidalinti vaizdais kaip Low Carb paveikė mano kūną ir išvaizdą.


Low Carb man patinka dėl to, kad nėra skaičiuojamos kalorijos, nėra ieškoma stebuklingų formulių ar super produktų. Yra apribojami greiti angliavandeniai – balta duona, balti ryžiai, bulvės, pasta, makaronai, cukrus, o visam kitam maistui – žalia šviesa.
P.S. Reikia atsargiai su vaisiais, nes jie pilni cukraus. Ilgainiui reikia apsiriboti viena porcija per dieną ir valgyti ryte.
Nuotraukose matyti kaip aš atrodžiau po gimdymo ir kaip atrodau dabar po metų laikymosi Low carb mitybos pagrindų. Tada svėriau 80 kg, dabar sveriu 66 - 67 kg. Ne paslaptis, kad svoris yra linkęs svyruoti +, - 2 kg. Tai, manau, normalu. Nuotraukose stengiausi apsirengti tais pačiais rūbais ir atsisėsti/atsigulti į tą pačią vietą, kad skirtumas būtų ryškiau matomas. 

Mitas, kad po gimdymo kilogramai tirpte ištirpsta. Gal kam ir tirpsta, bet tik ne man. Pamenu kai svėriau apie 80 kg lipdama iš lovos jausdavau skausmą keliuose. Tačiau viduje jaučiausi taip pat, todėl nemaniau, kad esu stora. Po kiek laiko kai susiėmiau, o pradėjau nuo tų juokingų vienasavaičių dietų, kai suvalgomas vištienos sultinys ir toliau badmiriaujama, pajutau kaip lengvėja žandai. Ne juosmuo, rankos ar sėdimoji, bet žandai. :-) Tačiau po žaibiškų sriubos dietų reikia svorį palaikyti. Todėl manau man pasisekė, kad atradau Low carb. Su Low carb arba mažai angliavandenių turinčiu maistu esu soti, nebadmiriauju, o svoris nekyla, jis normalizuojasi.
Low carb tai gyvenimo būdas. Prie jo priprantama ir fanatizmo jame nėra daug. Visada galima sugrįžti ir paragauti šaukštą bulvių ar baltų ryžių, tik daug to jau nebesinorės.  



Ar pastebėjote, kad 'prieš/po' nuotraukose moteris būna apsirengusi juodais drabužiais ir stipriai pasidažiusi. Gal taip žmogus atrodo dar lieknesnis. Šioje gi nuotraukoje nėra kosmetikos ir rūbai beveik tokie patys.
 

Komentarai

Rašyti komentarą