tag:blogger.com,1999:blog-8342169708220156645.post4939582651973499618..comments2023-10-02T02:30:08.343-07:00Comments on Low Carb Lietuva: Pica ant žiedinio kopūstolowcarblietuvahttp://www.blogger.com/profile/03289586260603475921noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8342169708220156645.post-56860738596577701692017-08-04T10:28:37.947-07:002017-08-04T10:28:37.947-07:00Ačiū už linką!Ačiū už linką!lowcarblietuvahttps://www.blogger.com/profile/03289586260603475921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8342169708220156645.post-37528964112363873352017-08-04T10:25:30.961-07:002017-08-04T10:25:30.961-07:00Taip, geltonas sūris, tai tas pats kaip mes vadina...Taip, geltonas sūris, tai tas pats kaip mes vadiname olandiškas, paprastas fermentinis, jep. lowcarblietuvahttps://www.blogger.com/profile/03289586260603475921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8342169708220156645.post-41896645389421195222017-05-29T02:03:55.622-07:002017-05-29T02:03:55.622-07:00Atrodo supersveikai - o juk čia pica! :) Tokia lei...Atrodo supersveikai - o juk čia pica! :) Tokia leistina nuodėmėlė, mm... Tik norėjau pasitikslinti, kas yra geltonasis sūris? Ar čia paprastas fermentinis, ar kažkoks kitoks? Taip pat matau, kad nemažai prieskonių dedate ir ypač žalių - čia tikriausiai ir slypi viso patiekalo gardumas :) Tačiau svogūnų laiškų aš dažniausiai nededu, nes jie man per stipraus skonio. Dar neseniai atradau, kad juos galima česnakų laiškais pakeisti - <a href="https://www.iki.lt/maisto-kultura/idomybes/zalieji-prieskoniai" rel="nofollow">https://www.iki.lt/maisto-kultura/idomybes/zalieji-prieskoniai</a> - jie ne tokie aštrūs - tai va tų kažkiek užkraunu ir daaaaaug baziliko :))Ramintahttps://www.blogger.com/profile/10391227560683455872noreply@blogger.com